Afară s-a încălzit,
Târgul nostru-i pregătit,
Toamnă, bine ai venit!

De azi începem Târgul de toamnă, un eveniment cu traditie în grădinița noastră, prilej de întâlnire făuritoare de amintiri frumoase si de formare a unei adevărate comunitați în jurul copiilor, cu momente artistice, preparate delicioase și multa veselie!

În cadrul săptămânii dedicate Școlii Altfel, grădinița noastră a organizat prima ediție a “Târgului de toamnă”. Fiecare grupă a creat și a gestionat propriul stand, oferind produse și delicii unice pentru toți participanții. Cu bucurie, s-a dansat și s-au făcut amintiri de neuitat la această primă ediție a evenimentului.

Copiii, părinții si cadrele didactice s-au mobilizat cu entuziasm pentru organizarea acestui târg de toamnă, în cadrul săptămânii speciale dedicate Școlii Altfel. Fiecare grupă a investit timp și creativitate pentru a crea un stand atrăgător, plin de produse gustoase si originale. Cu frunze uscate, dovleci și flori, am transformat locul într-o oază de toamnă.

Târgul a adus distracție și bucurie. Dansurile au adus viață târgului, iar copiii s-au distrat în moduri neașteptate. Cu zâmbete și entuziasm, această primă ediție a târgului de toamnă a fost cu adevărat specială.

Toată comunitatea școlară s-a unit în jurul acestui eveniment, iar acest succes ne motivează să continuăm și să dezvoltăm această tradiție a târgului de toamnă în anii următori. A fost o zi de sărbătoare și bucurie, demonstrând că implicarea copiilor, părinților și a cadrelor didactice în activități precum aceasta aduce valoare și amintiri neprețuite.

Să ne revedem cu bine la cea de-a doua ediție! 

« de 3 »