Grupa mica „Lebedele” si prof. Enache Angelica

„Cling, cling, cling!” se aud clopoțeii de la saniuta lui Mos Crăciun iar un „Ho, ho, ho!” struneste renii sa se oprească din frământarea norilor înghețați de suflarea geroasa a iernii și sa-si încetinească zborul pentru a poposi la Grădinița cu program normal Peștișorul de aur Navodari, unde micile lebăduțe au astazi prima lor serbare din viata de prescolari iar Moșul este invitatul de seamă al acestei zile.
Părinții, mândri si emoționați, își privesc pline de încântare copilașii, minunandu-de de cât de mult au crescut, cât de frumoși și cuminți sunt! I-au ascultat cântând, recitând, interpretând jocuri cu instrumentele muzicale iar dansurile celor mici au fost absolut delicioase! Sosește și Mos Crăciun cu sacul plin de daruri, știind de la doamna educatoare Enache Angelica ca în grupa mica „Lebedele” sunt cei mai cuminți, isteți și iubitori copilasi!
După ce aduce bucurie daruind un cadou fiecărui mic fulgusor de nea, Mos Crăciun își ia „La revedere!” promițând sa revină cu drag și anul viitor:

„Sa va fie viata, ca o zi de Craciun
Sa aveți parte doar de ce-i frumos și ce-i bun
Sa trăiți fericiți 1000 de ani:
La mulți ani!”