Suntem încântați să împărtășim cu voi bucuria unei zile speciale: preșcolarii grupelor mari au fost invitații de onoare al evenimentului dedicat Porților Deschise, organizat de către Școala Gimnazială „George Enescu”.
Într-o atmosferă plină de magie și surprize, fiecare mic preșcolar a avut ocazia să descopere lumea minunată a școlii primare. Prin dans și muzică, elevii școlii „George Enescu” au transmis un mesaj ferm: frumusețea copilăriei nu se termină la grădiniță, ci începe o nouă aventură în școala primară.
În cadrul evenimentului, copiii au fost întâmpinați cu bucurie și căldură, având oportunitatea să se familiarizeze cu viitorul lor loc de învățare. Au explorat biblioteca fermecată, au călătorit în lumea digitală prin laboratorul de informatică și au făcut cunoștință cu doamnele învățătoare și cu viitorii colegi mai mari.
Acum, ne pregătim cu entuziasm pentru următoarea etapă a călătoriei noastre educaționale!
Conform calendarului din metodologia de înscriere propus pentru anul școlar 2024-2025, înscrierile pentru clasa pregătitoare vor începe cu data de 11 aprilie.
Până atunci, ne bucurăm din plin de ultimele luni de grădiniță, cu inimile pline de emoție și cu gândul la viitoarea noastră aventură: școala primară.